Πούλησε εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά μοναδικά κομμάτια της ντουλάπας σου που δε φοράς πια.
 • ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ.

  Διάλεξε υπέροχα αντικείμενα σε πολύ καλή κατάσταση που πλέον δεν φοράς ή ακόμα και καινούργια κατευθείαν από την ντουλάπα σου.

 • ΒΓΑΛΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.

  Βγάλε τις καλύτερες φωτογραφίες ακολουθώντας τον εύκολο οδηγό φωτογράφισης του Wildrobe. Πρόσθεσε την περιγραφή του αντικειμένου σου σε λιγότερο από 2 λεπτά και καταχώρισέ το.

 • ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΣΟΥ.

  Ελέγχουμε αν το αντικείμενό σου ταιριάζει με τις προδιαγραφές μας και επεξεργαζόμαστε τη βασική φωτογραφία, ώστε να έχει επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 • ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ.

  Παραλαμβάνουμε το αντικείμενο που πούλησες από το χώρο της επιλογής σου, ελέγχουμε την ακρίβεια της περιγραφής του και μόνο τότε το συσκευάζουμε με φροντίδα πριν το στείλουμε στον αγοραστή.

 • ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ.

  Τα χρήματα κατατίθενται στο λογαριασμό σου στο Wildrobe όταν το αντικείμενο παραδοθεί στον αγοραστή. Μπορείς στη συνέχεια να κάνεις ανάληψή τους ή να τα αξιοποιήσεις για αγορές εντός του Wildrobe.

 • img

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ.

  Αν το αντικείμενό σου δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του, η ομάδα του Wildrobe σε ενημερώνει σχετικά. Αν ο αγοραστής εξακολουθεί να θέλει την παραγγελία του η αποστολή συνεχίζεται, διαφορετικά ακυρώνεται. Σε περίπτωση ακύρωσης το αντικείμενο σου επιστρέφεται με δικά σου τα έξοδα μεταφοράς.

Το Wildrobe σε περίπτωση πώλησης του αναρτηθέντος αντικειμένου κρατάει 20% προμήθεια επί της τιμής πώλησης συν ΦΠΑ, ο οποίος υπολογίζεται ως ποσοστό επί της προμήθειάς μας και όχι επί της τιμής πώλησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί το Wildrobe μην διστάσετε να μας στείλετε e-mail στο [email protected].

0.202 seconds