• Τράβηξε τουλάχιστον 5 φωτογραφίες.

  Τα αντικείμενα που πωλούνται γρηγορότερα έχουν τουλάχιστον 5 φωτογραφίες που δείχνουν στον αγοραστή κατά το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειές τους (π.χ. ύφασμα, ραφή, χρώμα, τελείωμα). Όσες περισσότερες φωτογραφίες τραβήξεις, τόσο το καλύτερο. Τράβηξε λεπτομέρειες του αντικειμένου για να αυξήσεις την πιθανότητα πώλησης. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

 • Χρησιμοποίησε φυσικό φως.

  Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός στη φωτογράφιση ενός αντικειμένου και το φυσικό φως λειτουργεί καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Ξέχασε το φλας. Τοποθέτησε το αντικείμενο δίπλα στο μεγαλύτερο παράθυρο του χώρου φωτογράφισης και το φυσικό φως θα φωτίσει τις σκιές, θα μαλακώσει τους τόνους και θα δώσει έμφαση στις λεπτομέρειες.

 • Χρησιμοποίησε λευκό φόντο.

  Χρησιμοποίησε λευκό φόντο, όπως έναν άσπρο τοίχο, το οποίο θα κάνει τις φωτογραφίες να φαίνονται καθαρές και επαγγελματικές και θα δώσει έμφαση στα χρώματα του αντικειμένου, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει απλότητα που θα κρατήσει τον αγοραστή εστιασμένο στο αντικείμενο. Εάν δεν μπορείς να βρεις λευκό φόντο, επίλεξε ένα φόντο κατά το δυνατόν πιο ουδέτερο.

 • Κάνουμε μαγικά.

  Σου προσφέρουμε μια εκπληκτική υπηρεσία δωρεάν, με την οποία κάνουμε το αντικείμενό σου να φαίνεται όσο πιο επαγγελματικά φωτογραφημένο γίνεται, αφαιρώντας τελείως το φόντο και εμπλουτίζοντας τα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας σου μέσα σε 24 ώρες.

 • Εστίασε τις φωτογραφίες σου.

  Να είσαι σίγουρος ότι η κάμερά σου είναι στο auto-focus για να έχεις ποιοτική και καθαρή λήψη. Εάν χρησιμοποιείς smartphone, ακούμπησε την οθόνη σου για να εστιάσεις σε μια συγκεκριμένη επιφάνεια, ειδικά στις κοντινές λήψεις.

 • Τράβηξε φωτογραφία κάθε ελαττώματος.

  Όσο περισσότερες πληροφορίες παρέχεις στον αγοραστή, τόσο καλύτερα μπορεί να αξιολογήσει αν το αντικείμενο που προσφέρεις είναι το κατάλληλο για αυτόν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις επιστροφές, καθώς αν το αντικείμενο δεν είναι όπως περιγράφηκε, αυτό σου επιστρέφεται, εσύ επιβαρύνεσαι με τα έξοδα επιστροφής και δεν λαμβάνεις το σχετικό αντίτιμο. Κάνε τους αγοραστές σου χαρούμενους!

 • Κράτα τη σωστή απόσταση από το αντικείμενο έτσι ώστε να φαίνεται ολόκληρο.

Φωτογράφησε το ρούχο σου σε κρεμάστρα.

Ο ευκολότερος τρόπος να το κάνεις είναι να βγάλεις μία φωτογραφία ή πίνακα από
τον τοίχο και να κρεμάσεις το αντικείμενο.

Ετοίμασε το ρούχο σου για φωτογράφιση.

Φρόντισε να είναι καθαρό και σιδερωμένο έτσι ώστε να είναι στην καλύτερη
δυνατή κατάσταση. Θα πουληθεί πολύ γρηγορότερα!

Δείξε όλες τις όμορφες λεπτομέρειες που θα κάνουν τον αγοραστή να θέλει το ρούχο σου.

Χρώμα, ύφασμα, ραφή, φερμουάρ, τελειώματα είναι όλα πολύ σημαντικά.

Να είσαι ακριβής δείχνοντας όλα τα ελαττώματα.
Φωτογράφησε τα ταμπελάκια του brand του ρούχου.
Ανέβασε φωτογραφίες που αποδεικνύουν την αυθεντικότητα του brand, εφόσον υπάρχουν.