ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το Wildrobe εγγυάται τα χρήματά σου σε κάθε αντικείμενο που αγοράζεις!

Όταν παραγγείλεις το αντικείμενο που επιθυμείς, η ομάδα του Wildrobe αναλαμβάνει δράση. Καταρχάς, παραλαμβάνει το αντικείμενο που παρήγγειλες από τον πωλητή, το μεταφέρει στα κεντρικά της γραφεία και στη συνέχεια το ελέγχει για τυχόν ελαττώματα ή ανακρίβειες σε σχέση με την αρχική περιγραφή του πωλητή. Έτσι:
 
Α. Σε περίπτωση που το αντικείμενο που παρήγγειλες δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στην περιγραφή του, το αντικείμενο επιστρέφει στον πωλητή και:
 
1. Αν έχεις πληρώσει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, επιστρέφουμε τα χρήματά σου στην κάρτα από την οποία έκανες την πληρωμή, εντός 3 εργάσιμων ημερών.
 
2. Αν έχεις επιλέξει σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, τότε απλά δεν πληρώνεις ποτέ το αντίτιμο, καθώς το αντικείμενο δε φτάνει ποτέ στην πόρτα σου.

Β. Σε περίπτωση που το αντικείμενο ανταποκρίνεται επακριβώς στην περιγραφή του, συσκευάζεται και έρχεται στον τόπο παράδοσης που έχεις επιλέξει και:
 
1. Αν έχεις πληρώσει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, το χρηματικό ποσό μεταφέρεται στον πωλητή.
 
2. Αν έχεις επιλέξει σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, τότε η μεταφορική μας παραλαμβάνει το χρηματικό ποσό από εσένα με την παράδοση του αντικειμένου, και στη συνέχεια εμείς μεταφέρουμε το ποσό στον πωλητή.
 
Γ. Σε περίπτωση που έχει συμφωνηθεί μέσω του Wildrobe, η δυνατότητα επιστροφής του αντικειμένου στην πωλήτρια, τότε γίνεται δεκτή η επιστροφή για οποιοδήποτε λόγο, εφόσον το αντικείμενο είναι ακριβώς στην κατάσταση στην οποία εστάλη στην αγοράστρια. 
 
Για οποιαδήποτε απορία έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο [email protected] ή στο τηλ. επικοινωνίας 210-2648420!